2018暑期實習生大招募

實習生

2018暑假實習生招募
籃體一年一度嘅實習生計劃又嚟喇📣!咩係實習生計劃??希望訓練一班可以返教會幫手的年青導師,透過教波🏀同埋帶領歷奇活動,用遊戲和活動分享生命見證,火熱🔥佢地服事嘅心❤同埋栽培🌱佢地成為呢個世代上帝使用的工人。今年名額有限,快啲嚟報名啦!

訓練內容:
思維訓練:多元綜合思考、 認識青少年、新一代牧養。
籃球 : 籃球正確熱身及正規籃球技巧,球場演講見証,帶領小組動力,助教技巧。
康體 : 帶領遊戲技巧,帶領小組動力,活動信息分享。
基本行政工作:文書工作,整理辦公室。
信仰靈性操練 : 靈修、領詩。
個人管理與自律:同工日誌、週記。

查詢及報名  27350915 田SIR

Posted on 04/24/2018, in 聯絡我們. Bookmark the permalink. 發表留言.

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: